Отборът на Манчестър Юнайтед се завърна в топ 4, след

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се завърна в топ 4, след
Коментари Харесай

Изключителен Роналдо разсипа Тотнъм с хеттрик в исторически мач

Отборът на Манчестър Юнайтед се завърна в топ 4, откакто надигра с отбора на Тотнъм в дербито на 29-ия кръг от британската Висша лига на "Олд Трафорд ". Над всички в спектакъла беше Кристиано Роналдо , който въодушеви своя отбор с хеттрик (12', 38', 81'), а по този метод "червените дяволи " завоюваха основния конфликт в борбата за присъединяване в Шампионската лига следващата година. "Шпорите " на два пъти изравняваха посредством Хари Кейн в 35-ата, когато беше прецизен от дузпа, а Хари Маугайър си означи автогол в 72-ата минута. Последната дума обаче беше на петкратния притежател на "Златаната топка ", който реши всичко в дуела.

Португалецът записа историческа вечер, откакто към този момент има 807 попадения в кариерата си, подобрявайки достижението на чешката легенда Йозеф Бицан за най-вече голове в публични мачове за клубните си тимове и националния отбор с 805 попадения.

Победата изкачи Ман Юнайтед на четвъртата позиция с 50 точки, само че Арсенал, който играе на следващия ден против Лестър, е с 48, само че имат и цели четири мача по-малко. Тотнъм остава седми с 45 пункта. В идващия кръг "червените дяволи " одобряват точно "лисиците ", само че преди този момент домакинстват на Атлетико Мадрид в мач-реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига. "Шпорите " пък гостуват на Брайтън в шампионата.

807. CR7.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР