Отборът на Манчестър Юнайтед продължи победната си серия под ръководството

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължи победната си серия под ръководството
Коментари Харесай

5 от 5 за Манчестър Юнайтед, червените дяволи напред за ФА Къп след 2:0 над Рединг

Отборът на Манчестър Юнайтед продължи победната си серия под управлението на Оле Гунар Солскяер. " Червените дяволи " записаха пети следващ триумф след идването на норвежеца, а днешният пристигна в шампионата на ФА Къп.

В жертва на стремежа на Манчестър се трансформира Рединг, който си потегли от " Олд Трафорд " с проваляне 0:2. Още до почивката изходът от дуела бе явен, а головете на Хуан Мата и Ромелу Лукаку подсигуряваха присъединяване на тима в идната фаза на шампионата.

Първото попадение пристигна в 22-ата минута, когато Хуан Мата осъществя дузпа за 1:0!

Интригата значително завърши в края на полувремето, когато Ромелу Лукаку се възползва от асистенция на Алексис Санчес и осъществя за крайния резултат 2:0.

Белгиецът пък вкара в трети следващ мач за " алените дяволи ", въпреки че в предходните два се появи като запаса - съотетно против Борнемут и Нюкасъл.

Оле Гунар Солскяер даде отмора на огромна част от титулярите, а в групата за мача изобщо не попаднаха звездите Давид Де Хеа и Пол Погба. Сред стартовите 11 започнаха Ромелу Лукаку и Алексис Санчес, които значително бяха в основата на днешния триумф.

Манчестър Юнайтед - Рединг 2:0

1:0 Мата 22-д.`
2:0 Лукаку 45`

 Снимка 398471
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР