Отборът на Манчестър Юнайтед отговори по добър начин на унизителната

...
Отборът на Манчестър Юнайтед отговори по добър начин на унизителната
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се върна на победния път срещу Бетис

Отборът на Манчестър Юнайтед отговори по добър метод на унизителната загуба от огромния противник Ливърпул с 0:7 през уикенда, откакто победи Бетис с 4:1 вкъщи в първи мач от осминафиналите на Лига Европа.

На " Олд Трафорд " Ерик загар Хаг заложи на същата единайсеторка от историческото проваляне в неделя, а играчите му се отплатиха за доверието с добра игра и четири гола против един от мощните отбори в испанската Ла Лига. Голмайсторът на " алените дяволи " Маркъс Рашфорд откри резултата още в 6-та минута, само че гостите изненадващо изравниха в 32-та минута посредством Айосе Перес. След почивката домакините въпреки всичко взеха своето с нови три гола, дело на Антъни, Бруно Фернандеш и Ваут Вегхорст. По този метод Юнайтед си обезпечи добра преднина реди реванша в Севиля и гледа решително към четвъртфиналите.

В различен мач от конкуренцията Спортинг Лисабон и Арсенал направиха тъждество 2:2 в Португалия. Централният бранител на " артилеристите " Уилям Салиба откри резултата в 22-та минута, само че до 55-та минута домакините стигнаха до цялостен поврат с попадения на Гонсало Инасио и Паулиньо. Автогол на Хидемаза Морита в 62-та минута оформи крайното 2:2, след което всичко ще се реши на реванша в Лондон след седмица.

Друг от кандидатите за трофея Ювентус записа най-малък триумф над Фрайбург с 1:0 вкъщи след гол на Анхел ди Мария в 53-та минута. Рома на Жозе Моуриньо реализира впечатляваща домакинска победа с 2:0 над високо летящия отбор на Реал Сосиедад с голове на Стефан Ел Шаарауи и Мараш Кумбула.

Останалите резултати:

Унион Берлин - Роял Юнион 3:3

Байер Леверкузен – Ференцварош 2:0

Севиля – Фенербахче 2:0

Шахтьор Донецк – Фейенорд 1:1.

Резултати от Лига на конференциите:

АЕК Ларнака - Уест Хям 0:2

Андерлехт – Виляреал 1:1

Шериф Тираспол – Ница 0:1

Базел - Слован Братислава 2:2

Гент – Башакшехир 1:1

Лех Познан – Юргорден 2:0

Фиорентина – Сиваспор 1:0.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР