Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля изнендващ трансфер на централния защитник

...
Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля изнендващ трансфер на централния защитник
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Ница се оглеждат в защитник на Дортмунд

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля изнендващ трансфер на централния бранител на Борусия Дортмунд Дан-Аксел Загаду. Твърди се, че 23-годишният защитник е обект на интерес от страна на няколко британски клуба, в това число „ алените дяволи “. Самият футболист се готви да се впусне в ново предизвикателство това лято, откакто настоящиият му контракт с „ жълто-черните “ изтича иняма да бъде възобновен.

Загаду се причисли към Дортмунд през 2017 година от Пари Сен Жермен, само че не съумя да разкрие цялостния си капацитет.

Според френското издание „ Foot Mercato “, Ница също се стреми да грабне някогашния младежки национал на Франция и са подготвени да се конкурират с Юнайтед за неговия автограф.

Новият управител на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг пък се чака да вземе нов централен бранител, като Лисандро Мартинес от Аякс е друго име, което е в листата му. Въпреки това, Арсенал наподобява е на полпозишън за аржентинеца.

Това може да накара Юнайтед да се огледа за други възможности и Загаду наподобява като сериозен вид, изключително, че би дошъл на „ Олд Трафорд “ като свободен сътрудник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР