Отборът на Манчестър Юнайтед може да отслаби съперника си Манчестър

...
Отборът на Манчестър Юнайтед може да отслаби съперника си Манчестър
Коментари Харесай

Барселона атакува дуо от Ман Сити, ако продаде Де Йонг на Ман Юнайтед

Отборът на Манчестър Юнайтед може да отслаби противника си Манчестър Сити, в случай че закупи Френки де Йонг от Барселона, откакто „ каталунците “ ще желаят да реинвестира парите от нидерландеца в Илкай Гюндоган и Бернардо Силва.

Де Йонг е свързван с овакантяване, защото Барселона се стреми да възвърне тима под управлението на Шави Ернандес, като в същото време се избавя от финансовата рецесия. Но все пак те непрекъснато биват свързвани с качествени играчи, които да заменят напускащите такива.

И нидерландецът е един от тях, като Юнайтед е обвързван с него откогато Ерик загар Хаг пое поста на управител. Барселона желае 70 милиона паунда, с цел да продаде Де Йонг, с желанието да влага парите назад в двамата играчи на Сити, написа „ Cadena SER “. Юнайтед към този момент прати оферта от 60 милиона паунда, която беше отхвърлена от Барселона.

Гюндоган има контракт с „ жителите “ до края на идващия сезон и 31-годишният немец може да бъде продаден за относително скромна цена, в случай че съумеят да му обезпечат заместител. Привличането на Силва обаче няма да бъде толкоз просто, защото 27-годишният португалец има контракт до 2025 година.

Бернардо беше един от най-силните играчи във Висшата лига предишния сезон, откакто беше обвързван с трансфер и предишното лято. Той обаче бързо подсети на Хосеп Гуардиола какво тъкмо може да предложи.

Но Барселона е изложен на риск да провали възможностите си за сходна договорка поради отхвърли си да продаде Де Йонг. Последните информации сочат, че Юнайтед към този момент преценя и други благоприятни условия за укрепване на полузащитата си. Според „ Manchester Evening News “, „ алените дяволи “ са безапелационни, че няма да заплащат повече за Де Йонг и може да се откажат от него, в случай че Барселона не смекчи позицията си.

Barcelona 'plotting double Man City swoop' should Man Utd seal Frenkie de Jong deal
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР