Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил интереса си към звездата

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил интереса си към звездата
Коментари Харесай

Ман Юнайтед натиска за халф на Милан

Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил интереса си към звездата на Милан Франк Кесие. 24-годишният халф има контракт единствено до края на сезона и може да договаря с други клубове от януари.

Според „ Gazzetta dello Sport “, от „ Олд Трафорд “ са разпознали Кеси като евентуален заместител на Пол Погба. Подобно на Кеси, актуалният договор на Погба изтича след края на акцията и към момента не е ясно дали той подпише ново съглашение.

В Италия считат, че котдивоарският халф на „ росонерите “ желае годишна заплата от 8 милиона евро или към 132 000 английски лири седмично, само че от Милан са подготвени да му предложат единствено 6,5 милиона евро. Тези числа обаче надали биха били необикновен проблем за „ алените дяволи “, които сега заплащат 290 000 паунда на седмица на Погба. Французинът е единствено един от 11-те играчи, които печелят най-малко 132 000 паунда седмично на „ Олд Трафорд “.

Кесие е основна част от халфовата зона на Милан, откогато се причисли към италианския гранд от Аталанта през 2017 година.

Ман Юнайтед обаче не е единственият отбор в Англия, който има интерес към Кесие. Смята се, че Ливърпул, Тотнъм и Челси също наблюдават полузащитника. Според някои клюки „ шпорите “ са подготвени да платят на Кесие мечтаната от него заплата.

Смята се, че „ алените дяволи “ са подготвени и с авариен вид при крах с котдивоареца. Става дума за халфа на Тотнъм Танги Ндомбеле.

Man Utd ‘push on in Franck Kessie transfer chase’ with Milan ace available to negotiate free move in just THREE months
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР