Отборът на Манчестър Сити има сериозен интерес към звездата на

...
Отборът на Манчестър Сити има сериозен интерес към звездата на
Коментари Харесай

Манчестър Сити се прицели в английски национал от Лийдс

Отборът на Манчестър Сити има сериозен интерес към звездата на Лийдс Юнайтед Калвин Филипс, твърди в днешното си издание „ Mirror “. Настоящият британски първенец е в търсене на нов полузащитник, откакто през лятото ветеранът Фернандиньо ще напусне, а най-вероятно и Илкай Гюндоган.

Мениджърът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола е харесал полузащитника на Лийдс и неговите благоприятни условия да се оправя еднообразно добре в двете етапи на играта. Очакванията са от Лийдс да се разделят мъчно с играча и да желаят сериозна сума за оценения на към 50 милиона евро Филипс.

През зимата те отхвърлиха предложение на стойност 50 милиона паунда от страна на Уест Хам и упованията са да изискат сред 60 и 70 милиона паунда. През предишното лято от Манчестър Сити заплатиха 100 милиона за Джак Грийлиш от Астън Вила, само че се провалиха в опитите си да привлекат Хари Кейн.

Филипс е измежду обсъжданите разновидности за укрепване на халфовата линия на градския противник Манчестър Юнайтед, само че „ Mirror “ счита, че той ще избра оферта на първенците, в случай че се наложи да избира.

Manchester City ready Kalvin Phillips move after Leeds star makes Man Utd snub clear

✍️|
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР