Отборът на Лудогорец ще гостува на Рома днес, от 22:00

...
Отборът на Лудогорец ще гостува на Рома днес, от 22:00
Коментари Харесай

Лудогорец излиза на Олимпико за решаваща битка с Рома

Отборът на Лудогорец ще гостува на Рома през днешния ден, от 22:00 часа българско време в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа. Двата отбора влизат в директен конфликт за второто място в групата и присъединяване в плейофите на шампионата през пролетта, до момента в който приключилият на трето място ще играе в Лига на конференциите.

" Орлите " имат леко преимущество пред именития си противник, като двата отбора са с по 7 точки, само че първенците на България имат преимущество в директните дуели след триумф в първия мач в Разград. Това значи, че тъждество ще е задоволително за отбора на Анте Шимунджа, с цел да резервира втората позиция в групата, до момента в който играчите на Жозе Моуриньо се нуждаят от наложителна победа пред своите почитатели.

" Ако не спечелим, отиваме в Лигата на конференциите, само че ние желаеме да продължим в Лига Европа, тъй че нас ни удовлетворява единствено успеха. Мачът ще е сложен, тъй като ние сме напрегнат, само че това важи и за нашия противник, който ни победи в предходния мач ", разяснява Моуриньо преди срещата. " Но стадионът още веднъж ще е цялостен и в случай че успеем да създадем атмосфера като в мач от елиминации, както направихме предишния сезон, тогава с тази атмосфера и желанието на играчите, можем да реализираме стремежи резултат ", добави португалецът.

В навечерието на мача " вълците " получиха положителни вести, откакто наказването на Николо Дзаниоло бе понижено и той ще може да играе против Лудогорец.

" Ние сме в позиция да решим нашата орис. Рома има огромна упоритост да ни победи и да ни даде утешителната премия, само че тя не е за нас. Ние няма да сме удовлетворени от третото място. Искаме да продължим в Лига Европа. Мачът с Лацио отпреди 8 години е прекрасен спомен. Сега противникът е различен, само че ще опитаме да го победим. Знаем, че Дибала е контузен, само че други техни играчи се връщат. Няма по какъв начин да трансформират нещо. Ще видите едни момчета, които желаят резултат и са гладни ", съобщи треньорът на " орлите " Анте Шимунджа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР