Отборът на Лудогорец постигна 13-а си победа от началото на

...
Отборът на Лудогорец постигна 13-а си победа от началото на
Коментари Харесай

Лудогорец не срещна трудности при домакинството си на Витоша


Отборът на Лудогорец реализира 13-а си победа от началото на сезона в Първа лига. В финален мач от 17-ия кръг разградчани се постановиха като домакини с 3:0 над новака Витоша Бистрица.

Нападателят на първенците Клаудиу Кешеру откри в 52-ата минута с деветия си гол за сезона в шампионата. Румънският национал се оказа най-съобразителен в наказателното поле на противника и останал непокрит на метър от вратата се разписа. При последвалите повторения обаче останаха съществени подозрения, че голът на „ орлите “ е трябвало да бъде анулиран заради състояние на засада. Три минути по-късно домакините имаха искания за дузпа за нарушаване на Николай Христозов против Лукас Саша, само че основният съдия Владимир Вълков остана безгласен.

В 62-ата минута обстановката на гостите се утежни в допълнение, откакто влезлият на почивката Даниел Кутев получи втори жълт картон и остави своя отбор с 10 души. От своя страна първенците се нуждаеха от единствено две минути, с цел да материализират численото си предимство на терена, реализирайки втори гол посредством Върджил Мисиджан. Крайното 3:0 оформи Густаво Кампаняро в 68-ата минута след асистенция на Кешеру.

С триумфа Лудогорец си върна преднината от 4 точки на върха в класирането. Разградчани са водачи с 42, следвани от ЦСКА-София с 38 и Левски с 32. Витоша остава в дъното на класирането с 3 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР