Отборът на Лос Анджелис Лейкърс прекъсна серията си от четири

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс прекъсна серията си от четири
Коментари Харесай

Кошмарната серия на ЛеБрон и Лейкърс най-сетне приключи

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс прекъсна серията си от четири следващи провали, откакто се наложи над Портланд Трейл Блейзърс със 102:93 (24:29, 30:28, 31:19, 17:17) като хазаин в " Стейпълс Сентър " в дуел от постоянния сезон на НБА. " Езерняците " най-накрая можеха да разчитат още веднъж на изкаралия едноседмична карантина гард Денис Шрьодер, който имаше сериозен принос за триумфа на първенците.

Back on track.
— Los Angeles Lakers (@Lakers)
Чрез успеха Лейкърс резервират третата си позиция в класирането на Западната конференция, като към този момент са с баланс от 23 победи и 11 загуби. За Портланд това е четвърто следващо проваляне, тъй че отборът на Тери Стотс се свлича до шестото място с баланс от 18 триумфа и 14 неверни стъпки.

LeBron James tonight:

28 PTS
11 REB
7 AST
4 STL
3 BLK
55 FG%

Lakers get the much-needed W.
— Hoop Central (@TheHoopCentral)
Блейзърс обаче започнаха дуела надалеч по-силно от своя противник и рано-рано натрупаха двуцифрена преднина от 11 точки, само че не съумяха да задържат същото равнище до края на мача. Третата четвърт се оказа разковничето, защото ЛеБрон и компания обърнаха нещата в своя изгода и поведоха с 9 точки при 85:76. Портланд не съумя да направи поврат в последната част и разликата в резултата остана непроменена - 102:93.

ЛеБрон Джеймс въодушеви Ел Ей с 28 точки, 11 битки и 7 асистенции. Денис Шрьодер вкара 22 точки при завръщането си, Монтрез Херъл наниза 17 точки и сграбчи 9 битки от пейката, а Алекс Карузо се разписа с 10 точки.

20 points and counting in his first game back?
— Los Angeles Lakers (@Lakers)
За Портланд, в отсъствието на Си Джей МакКълъм и Юсуф Нуркич, още веднъж най-силен бе водачът Деймиън Лилард с 35 точки и 7 асистенции. Гари Трент-младши добави 19 точки, а Дерик Джоунс-младши и Енес Кантер се разписаха с по 11 точки, като вторият овладя и 17 битки.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР