Отборът на Локомотив София записа осмата си победа от началото

...
Отборът на Локомотив София записа осмата си победа от началото
Коментари Харесай

Локомотив София удари Дунав като гост в женското баскетболно първенство

Отборът на Локомотив София записа осмата си победа от началото на сезона в женското баскетболно състезание на България, откакто в среща от 13-ия кръг надигра със 73:43 (19:8, 24:14, 12:8, 18:13) като посетител Дунав 2016 Русе.

Столичанки преобладаваха от първата минута в Русе, гостите поведоха с 10:2 след тройка на Гергана Цекова, а първата четвъртина с преднина от 11 точки за гостите при 19:8.

До почивката гостите усилиха още задатъка си, а през второто полувреме, макар че понижи скоростта, резултатът продължи да набъбва в интерес на Локомотив, с цел да пристигна финалната сирена при 73:43 в интерес на баскетболистките на Лилия Георгиева.

Ина Димова бе най-резултатна за триумфа с 15 точки, Гергана Цекова означи 13, а Магдалена Георгиева завърши с 12.

От другата страна за русенки Красимира Милкова осъществя 15 пункта, а с една по-малко приключи Зорница Герасимова, само че двете направиха и най-вече неточности за тима си – надлежно 6 и 9.

В класирането Локомотив София остава на 4-ото място с баланс 8-5, до момента в който в това време Дунав 2016 Русе остава на дъното с цели 12 провали и нито една победа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР