Отборът на Локомотив (Пловдив) разгроми пернишкия Миньор с 6:1 в

...
Отборът на Локомотив (Пловдив) разгроми пернишкия Миньор с 6:1 в
Коментари Харесай

Локомотив разгроми Миньор с 6:1

Отборът на Локомотив (Пловдив) разгроми пернишкия Миньор с 6:1 в образователна игра сред двата тима, която се игра през днешния ден в Самоков, където пловдивчани прекарват подготовката си.

Още в 4-ата минута футболистите на Бруно Акрапович поведоха в резултата след попадение на младия канадец Алесандро Хожабрапур, който засече центриране с глава и откри за 1:0.

Перничани можеха да изравня малко по-късно, само че Абдулахи почисти топката пред голлинията. " Чуковете " пропуснаха още един късмет след положително избавяне на вратаря Евтимов, само че въпреки всичко стигнаха до тъждество в 15-ата минута.

В 39-ата минута пловдивчани възвърнаха преднината си с попадение на каращия проби хърватин Дуйе Мърдеса, и по този начин при 3:1 пристигна почивката.

Втората част стартира с попадение на младия Димитър Законов, който повиши на 3:1 за Локомотив с удар от отдалеченост. " Смърфовете " дръпнаха с 4:1 след положително осъществяване на Михалевич от въздуха, а още веднъж той вкара за 5:1 минути по-късно. Крайният резултат 6:1 оформи Димитър Законов, който се възползва от пробив по десния фланга и осъществя втория си гол в срещата.

 Бирсент Карагарен е новият капитан на Локомотив (Пловдив)
Карагарен е новият капитан на Локо (Пловдив)

Вариантът " Везалов " не бе признат от Акрапович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР