Отборът на Ливърпул продължава да мечтае за спечелването на четири

...
Отборът на Ливърпул продължава да мечтае за спечелването на четири
Коментари Харесай

Този път победител има! Ливърпул спечели надвкарването с Ман Сити и e на финал във ФА Къп

Отборът на Ливърпул продължава да мечтае за спечелването на четири трофея в границите на един сезон, откакто се класира за финала във ФА Къп. В днешния британски следобяд „ алените “ надделяха с 3:2 отбора на Манчестър Сити, с който водят директна борба и за купата във Висшата лига, в същински трилър на митичния стадион „ Уембли “.

„ Мърсисайдци “ направиха доста мощно първо полувреме и си завоюваха голяма преднина преди почивката. След нея Ман Сити съумя да отговори единствено отчасти на ливърпулското предизвикателство.

Централният бранител Ибрахима Конате откри още в деветата минута - трети негов гол с глава след центриране в границите на броени дни, а Садио Мане удвои в 17-ата минута след груба неточност на вратаря Зак Стефан.

Сенегалецът Мане оформи класиката в 45-ата минута.

Джак Грийлиш върна очакванията на „ жителите “ с попадение в 47-ата, а Бернардо Силва приближи първенците на единствено гол от продължения в 90-ата минута, само че това се оказа незадоволително, макар че Сити имаха две обстановки, в които можеха да стигнат до основния изравнителен гол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР