Oтборът на Ливърпул може да се възползва от неяснотата около

...
Oтборът на Ливърпул може да се възползва от неяснотата около
Коментари Харесай

Ливърпул ще се опита да отмъкне един от най-големите таланти на Барса

Oтборът на Ливърпул може да се възползва от неяснотата към бъдещето на един от най-големите гении на Барселона Илайш Мориба и ще се опита да го притегли през лятото, това твърди „ Don Balon “.

18-годишният Мориба е артикул на академия на Барселона „ Ла Масия “, само че през предишния сезон направи пробив в първия тим. Той взе присъединяване в 18 мача за отбора, като способства директно за четири гола във всички шампионати.

Въпреки това договорът му изтича идващото лято. „ Don Balon “ твърди, че сътрудниците на Мориба желаят от клуба нов контракт, съгласно който младокът ще получава заплата от 3 милиона евро годишно за идващите пет години.

В същото време тимът на Барселона е изправен пред доста съществени финансови проблеми и се пробва да балансира финансовите си доклади, с цел да може да картотекира новите попълнения. Именно това е повода и звездата на отбора Лионел Меси към момента да не е подписал нов контракт с тима.

От това е подготвен да се възползва тимът на Ливърпул, като се твърди, че персонално мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп следи развиването на 18-годишния полузащитник. Не е ясно обаче дали мърсисайдци също ще бъдат подготвени да отговорят на финансовите условията на играча.

Jurgen Klopp pone en jaque a Joan Laporta con una oferta bomba
— Don Balón (@DonBalon)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР