Отборът на Лион ясно даде да се разбере, че няма

...
Отборът на Лион ясно даде да се разбере, че няма
Коментари Харесай

Лион даде ясен знак, че Фекир няма да премине в Ливърпул

Отборът на Лион ясно даде да се разбере, че няма желание да продаде звездата си Набил Фекир на Ливърпул през това лято. Това френският клуб направи посредством акаунта си в Туитър, където разгласи, че на 12-ти август, когато е първото домакинство на отбора в Лига 1 за сезона, международният първенец с Франция от Мондиал 2018 ще показа трофея пред почитателите.

Nabil Fekir sera présenté avec le trophée de la Coupe du Monde pour son retour au @GroupamaStadium le dimanche 12 août à l'occasion de la 1ère journée de la Ligue 1 et la réception d’Amiens à 15h! #OLASC pic.twitter.com/4sPobR11qa
— Olympique Lyonnais (@OL) July 19, 2018 Това значи, че от Ливърпул няма да съумеят да подпишат с халфа още това лято, защото трансферният прозорец в Англия затваря на 9-ти август. Както е известно, Фекир беше на крачка от това да премине на “Анфийлд” тъкмо преди Световното състезание в Русия за сумата от 57 млн. паунда, само че в последния миг прехвърлянето пропадна заради медицински аргументи. Впоследствие обаче се заприказва, че “мърсисайдци” ще създадат нов опит да договорят французина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР