Отборът на Левски постигна третата си поредна победа в българското

...
Отборът на Левски постигна третата си поредна победа в българското
Коментари Харесай

Левски не срещна трудности срещу Арда за трети пореден успех в Първа лига

Отборът на Левски реализира третата си поредна победа в българското състезание, откакто надигра с 3:0 като посетител Арда Кърджали в среща от 24-ия кръг на Първа лига.

За " сините " това бе и първи триумф като посетител на " Арена Арда " в Кърджали, откакто до този миг отборът беше записал две равенства.

Успехът изкачи най-малко краткотрайно момчетата на Станимир Стоилов до 4-та позиция в подреждането с 41 точки, до момента в който футболистите на Александър Тунчев остават 8-ми с 35 пункта.

Срещата стартира чудесно за гостите от София, които откриха резултата след единствено 6 минути игра, когато Уелтън центрира отляво, а топката стигна до Роналдо, който от въздуха не остави шансове на Анатолий Господинов.

Малко след изминаването на първия половин час " сините " удвоиха задатъка си, като удар от отдалеченост Ивелин Попов бе отклонен от крайници на Рикардиньо и с малко шанс топката влезе във вратата на Арда за повторно.

Попов въпреки всичко също се записа измежду голмайсторите, откакто някогашният капитан на българския народен тим оформи крайното 3:0 от дузпа при започване на второто полувреме, отсъдена за нарушаване против Рикардиньо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР