Отборът на Левски отново направи силен мач и взе чиста

...
Отборът на Левски отново направи силен мач и взе чиста
Коментари Харесай

Волейболният Левски постигна чиста победа и срещу Дея спорт

Отборът на Левски още веднъж направи мощен мач и взе чиста победа против тим, който е със съществени упоритости за челно класиране в Националната волейболна лига.

В зала " Левски София " волейболистите на треньора Николай Желязков решително завоюваха с 3:0 гейма (25:17, 28:26, 25:15) семейството си от 4-ия кръг на шампионата против Дея спорт.

" Сините " момчета демонстрираха редица положителни осъществявания във всички съставни елементи на играта, демонстрираха по какъв начин умеят да вземат задатък, да го резервират или усилват, а също и да догонват противника при закъснение.

Последното се случи във втората част, когато дълго време гостите от Бургас имаха преднина. При 22:24 на сервис застана 15-годишният ни разпределител Симеон Николов.

Той направи 2 аса, а резултатът стана 25:24 за нас. " Сините " състезатели устояха на напрежението в последвалата замяна на точки и завоюваха с 28:26.

Първата и третата част минаха по сюжета с струпване и увеличение на задатъка, с цел да се стигне след час и 20 минути до безапелационното 3:0.

Отново най-резултатен за Левски бе 18-годишният диагонал Венислав Антов. Този път той наниза 21 точки.

3 от тях бяха от начален удар, колкото аса записа и Владимир Гърков. Той приключи с 12 точки.

При блокадите номер 1 бе Светослав Гоцев с 4. Центърът осъществя общо 8 точки.

По 2 сполучливи блока отидоха на сметката на Мони Николов и Алехандро Торо. Аржентинският посрещач сподели високо равнище и в третия си мач за Левски, гарнирано с 10 точки.

Либерото и капитан на отбора Владислав Иванов приключи с 64 % положително и 42 чудесно посрещане.

Симеон Николов бе определен за MVP на дуела.

Преди този мач " сините " победиха с 3:0 първенеца и притежател на Купата и Суперкупата на България Хебър и Славия, а на старта на сезона паднаха с 2:3 от Монтана.

С 10 точки те заемат третата позиция във краткотрайното класиране на точка от водача ЦСКА, а втори също с 10 точки е Монтана.

В неделя Левски гостува на вицешампиона Нефтохимик. Мачът в Бургас е от 18 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР