Отборът на Карабах победи с 4:1 при гостуването на Дюделанж

...
Отборът на Карабах победи с 4:1 при гостуването на Дюделанж
Коментари Харесай

Карабах и Славчев громят в Люксембург, скандал спря мача

Отборът на Карабах победи с 4:1 при гостуването на Дюделанж в втора среща от груповата фаза на група A на Лига Европа. Половин час за азерите изигра и българският национал Симеон Славчев.

Двубоят беше придружен от политически скандал, откакто към 30 минути игра в централния кръг на терена се появи дрон, носещ знаме на Република Нагорни Карабах. Това провокира и спирането на дуела за половин час, до момента в който дронът бъде отхвърлен.

До тогава гостите към този момент водеха с 2:0 в резултата. Точни бяха Абдела Зубир и нападателят Мишел, като скоро след подновяването на играта резултатът закупи типичен размер. Карабах получи право да извърши дузпа, като зад топката застана Ричард Алмейда, който безпроблемно вкара за 3:0.

В 60-та минута на терена се появи българският халф Симеон Славчев, като единствено 10 минути по-късно падна и последния гол за гостите, дело на испанеца Дани Кинтана, след композиция със Зубир.

В последната минута на постоянното време за домакините въпреки всичко пристигна и нещо положително от срещата, откакто Антоан Берние означи почетен гол за крайното 4:1.

По този метод и двата отбора имат актив от 3 точки след изиграването на първите си два мача в групите на Лига Европа. Лидер в класирането на група A е Севиля с цялостен актив от 6 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР