Отборът на Испания спечели група В на Световното първенство по

...
Отборът на Испания спечели група В на Световното първенство по
Коментари Харесай

Иран и Мароко не се дадоха на Португалия и Испания


Отборът на Испания завоюва група В на Световното състезание по футбол, макар че направи тъждество 2:2 с Мароко в последния си мач от груповата фаза на Мондиала. В другия дуел групата Португалия и Иран направиха тъждество 1:1, което остави европейските първенци на втора позиция.

На „ Мордовия Арена “ в Саранск Рикардо Куарешма се разписа с акуратен изстрел отвън наказателното поле в 45-та минута, с цел да донесе преднина на „ мореплавателите “, която изглеждаше като че ли ще бъде решаваща. След почивката звездата на Португалия Кристиано Роналдо имаше шанса да вкара втори гол, само че пропусна дузпа в 53-та минута. В последна сметка това се оказа решаващо, тъй като в 90-та минута Карим Ансарифард осъществя дузпа и донесе равенството на Иран, като персийците имаха късмет да вкарат и още един гол, който щеше да ги класира за идната фаза.

В другия дуел от групата Испания и Мароко направиха тъждество 2:2 в Калининград. Халид Буатиб даде преднина на мароканците в 14-та минута след груба неточност на Андрес Иниеста и Серхио Рамос. Испанците дадоха отговор бързо и Иско изравни в 19-та минута след добра асистенция на Иниеста. След почивката възпитаниците на Фернандо Йеро не играха на равнище и бяха осъдени в 81-та минута, когато Юсеф Ел Несри се разписа с глава след центриране от корнер и приближи Мароко до победа, само че в 90-та минута резервата Яго Аспас оформи крайното 2:2. По този метод с известна доза шанс Испания приключи преди всичко в групата, до момента в който Португалия остава втора, следвана от Иран и Мароко. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР