Отборът на Иран показа класата си и се справи с

...
Отборът на Иран показа класата си и се справи с
Коментари Харесай

Иран потвърди силата си, разгромявайки Пуерто Рико

Отборът на Иран сподели класата си и се оправи с Пуерто Рико с 3-0 (25-19, 25-14, 25-15) в първия си мач от Световното състезание по волейбол във Варна.

 Резултати от Световното състезание по волейбол 2018 - група
Резултати от Световното състезание по волейбол 2018 - група " D "

Срещите се играят във Варна

Шампионите на Азия преобладаваха през целия дуел и потвърдиха прогнозите, че с лекост ще продължат във втората групова фаза. Двубоят продължи 1 час и 20 минути. Персите преобладаваха във всички съставни елементи. Те осъществиха 46 офанзиви против 21 на противниците си, направиха 5 точкови блокади против 1 и забиха 6 аса против 2.

Пуерториканците демонстрираха, че нямат огромни искания. Те въпреки всичко ще се опитат да победят Куба и Финландия, с цел да се измъкнат от група " D ".

 Снимка 377943
Източник:

Сайед Ерагхи беше най-резултатен за спечелилите с 11 точки. Амир Гафур и Али Шафией се регистрираха с по 10 точки, а Фархад Гхаеми с 9 точки. " Звездата " Милад Ебадипур остана с 8 точки, само че поради слабостта на противника това нямаше никакво значение.

Маурис Торес заби 10 точки за момчетата от Крибите. Но неговата статистика е отчайваща - 7 сполучливи забивания от 32 опита. Еди Ривера се регистрира с 8 точки.

България ще играе на следващия ден с Иран от 20:30 часа мач, който може да се окаже от основно значение даже за класиране във финалната шестица.

 Снимка 377941
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР