Отборът на Интер победи с минималното 1:0 у дома Порто

...
Отборът на Интер победи с минималното 1:0 у дома Порто
Коментари Харесай

Късен гол на Лукаку осигури минимален аванс на Интер преди реванша с Порто

Отборът на Интер победи с минималното 1:0 вкъщи Порто и по този начин " нерадзурите " си осигуриха нежен задатък преди реванша в Португалия сред двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига.

В воин за спечелилите се трансформира Ромелу Лукаку, който вкара единственото попадение за своя отбор малко преди края на постоянното време.

В 86-та минута на срещата белгиецът засече с глава центрира на Николо Барела, само че видя по какъв начин топката се отбива от страничния дирек на вратата на " драконите ". За благополучие на Лукаку кълбото се върна назад при него и при добавката той не сбърка, реализирайки скъпо попадение за Интер преди реванша.

Ключова роля за загубата на Порта изигра и вторият жълт картон на Отавио, който остави съотборниците си с човек по-малко за заключителните 15 минути от срещата.

По този метод Интер взе скъпа преднина против Порто и към този момент гледа към реванша на " Ещадио До Драгао " на 14 март, където момчета на Симоне Индзаги ще се опитат да се класират за четвъртфиналите в Шампионската лига за пръв път от сезон 2010/11 насам.

В същото време " драконите " пък ще се нуждаят от наложителна победа вкъщи, в случай че желаят да намерят място измежду най-хубавите осем отбора в Европа за трети път през последните пет акции.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР