Отборът на Гинган победи с 1:0 Лил в мач от

...
Отборът на Гинган победи с 1:0 Лил в мач от
Коментари Харесай

Гинган удари Биелса в последната секунда

Отборът на Гинган победи с 1:0 Лил в мач от шестия кръг на Лига 1. Единственото попадение падна безусловно в последната секунда на мача. Тогава ветеранът Етиен Дидо стреля отвън наказателното поле и откакто ударът му се отклони в бранител се оплете в мрежата на Мик Манян. Гинган към този момент е на осмо място с актив от девет точки, до момента в който Лил остава с пет на 17-а позиция.

Със същия резултат Нант победи Каен. Играчите на Клаудио Раниери стигнаха до триумфа с попадение в 73-ата минута, дело на Андрей Гирото след асистенция на Шидозие Авазием. “Канарчетата” към този момент са на шесто място с актив от 10 точки. Каен пък е с една по-малко на седмо.

Монпелие победи също с минималното 1:0. Южняците се постановиха като посетител на новака Троа. Единственият гол вкара Педро Мендеш в средата на първата част. В края на мача домакините останаха с човек по-малко, откакто Освалдо Вискарондо получи два жълти картона. Монпелие зема десето място със седем точки, до момента в който Троа е пети с 16.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ
Лига 1 6 кръг, събота 16 септември  Гинган 1:0краен резулат  Лил
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР