Отборът на Франция продължи с перфектното си представяне в квалификациите

...
Отборът на Франция продължи с перфектното си представяне в квалификациите
Коментари Харесай

Франция с 5 от 5 в квалификациите за Евро 2024, Нидерландия съкруши Гърция за едно полувреме

Отборът на Франция продължи с съвършеното си показване в квалификациите за Евро 2024, откакто съкруши с 2:0 вкъщи Република Ирландия.

За " петлите " това бе пети пореден триумф в също толкоз срещи от група " В ", с което те са еднолично отпред в подреждането с актив от 15 точки.

Тази вечер на стадион " Парк Де Пренс " в Париж Аурлен Чуамени даде задатък на домакините с гол в 19-ата минута с прелестно осъществяване от отдалеченост.

Маркъс Тюрам пък подпечата успеха на Франция при започване на втората част, разписвайки се след едно безредие в наказателното поле на ирландците. За сина на някогашния френски национал Лилиан Тюрам това бе дебютен гол с екипа на " петлите ".



В същото време другият любимец в групата Нидерландия победи с класическото 3:0 вкъщи състава на Гърция, като всички забавно на " Филипс Стейдиъм " се случи преди почивката.

Матей де Роон даде задатък на " лалетата " в 17-ата минута, Коди Гакпо удвои в 31-ата, а Ваут Вегхорст оформи крайното 3:0 шест минути преди края на постоянното време.

По този метод след днешните мачове класирането в група наподобява по следния метод: Франция води с 15 точки, следвани от Нидерландия с 6, колкото има и Гърция, само че пък южните ни съседи са с по-лоша голова разлика. На последните две места към този момент се намират Република Ирландия с 3 пункта и Гибралтар без актив.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР