Отборът на Фиорентина се намеси в борбата за участие в

...
Отборът на Фиорентина се намеси в борбата за участие в
Коментари Харесай

Фиорентина се върна в борбата за евротурнирите

Отборът на Фиорентина се намеси в битката за присъединяване в евротурнирите през идващия сезон. Селекцията на Винченцо Италиано постави завършек на серията си от три следващи загуби с триумф над обичайно тежък конкурент в лицето на Рома. За разлика от последните девет борби посред им, от които имаха едвам един триумф, довечера " виолетовите " победиха на своя " Артемио Франки " с 2:0.
 Интер победи Емполи с 4:2 в Серия А
Интер на първото място след поврат

Отборът на Симоне Индзаги разреши да губеше с 0:2

Така двата отбора се изравниха по-точки, като разделят 6/7 място. Гостите, водени от Жозе Моуриньо, очевидно мислеха повече за финала на 25 май за Лига на конференциите, където техен конкурент ще бъде нидерландският гранд Фейенорд.

Резултатът беше открит още в петата минута, когато Нико Гонзалес беше прецизен от дузпа. Шест по-късно " виолетовите " удвоиха своята преднина. Артур комбинира с Джакомо Бонавентура, който получи извънредно доста свободно пространство и с обмислен изстрел по земя матира за повторно Руи Патрисио.

В 25-ата класиката можеше да бъде реалност, само че нов гол на Бонавентура беше анулиран заради засада.

След паузата по-добрата игра на Фиорентина продължи да бъде главното в този дуел, само че Малех и Амрабат не съумяха да преодолеят още един път вратаря на противника.
 Сасуоло и Удинезе приключиха 1:1
Сасуоло и Удинезе не се победиха

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР