Отборът на Черно море започна подготовка за втория си мач

...
Отборът на Черно море започна подготовка за втория си мач
Коментари Харесай

Черно море тренира в пълен състав за Славия

Отборът на Черно море стартира подготовка за втория си мач от група "А " на втората осмица. След почивния неделен ден, "моряците " организираха занятие на стадион "Младост " през днешния ден, а в него се включиха всички футболисти. На омекотен режим се готви само младият Ертан Томбак, който е с болки в глезена.

Черно море с първи триумф вкъщи от лятото

Наравно с тима тренира Дани Кики, който получи травма в мача с Пирин и бе сменен наложително в 59-ата минута. Офанзивният футболист имаше болки в глезена, които към този момент са отшумели и се готви на цялостни обороти.

За мача със Славия се завръща Александър Цветков, който изтърпя наказване за насъбрани жълти картони. Аут за срещата е Мариян Огнянов, който лекува травма, както и младият Емил Янчев. Талантът на варненци ще бъде осъден за една среща, поради аления картон в мача на юношите в Елитната група до 19 години със Септември в София.

Илиан Илиев: Можехме да си решим мача доста по-рано

Във вторник "моряците " ще проведат последната си подготовка във Варна, а в сряда рано сутринта тимът ще отпътува за София, където следобяд има занятие в столицата.

Мачът със Славия е в четвъртък от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски ". Можете да го наблюдавате минута по минута в Gong.bg , директно в каналите на DIEMA XTRA и олнайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР