Отборът на Черно море записа победа в третата си контрола

...
Отборът на Черно море записа победа в третата си контрола
Коментари Харесай

Черно море надви Хебър Пазарджик в контрола край Банско

Отборът на Черно море записа победа в третата си контрола от лятната подготовка. " Моряците " надиграха с 2:0 новака в елита Хебър Пазарджик на един от подготвителните терени на спортната база край Банско.

Варненци откриха резултата в 26-ата минута, откакто футболист на Хебър си вкара автогол. Алекса Фернандес повиши на 2:0 в 57-ата минута.

В 20-ата минута Хебър сътвори първата съвестност в мача. Тодор Чаворски получи пас пред наказателното поле на варненци, напредна и стреля, само че Иван Дюлгеров се бе позиционирал добре и избави.

В 23-ата минута Илиан Илиев направи две насилствени промени. На местата на Цветомир Панов и Матеуш Клементе в игра се появиха Виктор Попов и Закария Беншаа.

В 26-ата минута Черно море поведе в резултата. Мимито проби отдясно и центрира остро по земя в наказателното поле към Матиас Курьор, защитник на Хебър в опита си да почисти топката я заби в личната си врата.

В 39-ата минута Мартин Дичев опита удар от към границата на наказателното поле, който обаче бе париран от защитник.

В 50-ата минута Георги Георгиев, Калин Георгиев, Ангел Ангелов, Лъчезар Йорданов, Петър Иванов, Марко Стойчевски и Николай Златев влизат на местата на Иван Дюлгеров, Мартин Дичев, Мимито, Закария Беншаа, Матиас Курьор, Мазир Сула и Васил Панайотов.

В 57-ата минута Лъчезар Йорданов изведе с акуратен пас Алекс Фернандес, който самичък против вратаря осъществя за 2:0.

В 70-ата минута Лъчезар Йорданов пресече пас в половината на Хебър, пусна вляво към Николай Златев, който стреля по диагонала, само че вратарят на отбора от Пазарджик улови.

В 80-ата минута Калин Георгиев напусна наложително и Черно море ще доиграе дуела с човек по-малко. В последните минути на срещата Хебър сътвориха няколко рискове пред вратата на " моряците ", само че Георги Георгиев се оправи ослепително.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР