Отборът на Черно море ще стартира зимната си подготовка на

...
Отборът на Черно море ще стартира зимната си подготовка на
Коментари Харесай

Програмата на Черно море за зимната подготовка

Отборът на Черно море ще започва зимната си подготовка на 6 януари. Първото занятие на “моряците” за 2020 година е от 15 часа. Първата част от подготовката “зелено-белите” ще проведат във Варна до 17 януари. От 18-и отборът, воден от Илиан Илиев, отпътува на лагер в Турция. Варненци ще изиграят общо 8 контроли по време на своята подготовка.
 Левски - Черно море @@@

Първата инспекция на Черно море е на 15 януари против Черномрец Балчик. На турска земя “моряците” имат планувани 4 контроли. На 21-ви срещат Александрия (Украйна). На 23-и противник на варненци е отборът на СКА Хабаровск (Русия), а на 28-и към момента се чака съперник. Последният спаринг на тима в Турция е против Македония Гьорче Петров.

След завръщането във Варна Черно море ще играе с Черноморец Балчик и Локомотив Горна Oряховица. Двете инспекции са в един ден – на 5 февруари. Последната контрола е против Лудогорец 2 на 8 февруари.

Черно море зaпoчвa oфициaлнитe cи двубoи от шампионата за 2020 година c посещение на Дунав, като точната дата и час на срещата щe бъдaт oбявeни дoпълнитeлнo.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР