Отборът на Черно море победи Добруджа с 4:2 в последната

...
Отборът на Черно море победи Добруджа с 4:2 в последната
Коментари Харесай

Черно море завърши зимната си подготовка с победа над Добруджа в контрола с шест гола

Отборът на Черно море победи Добруджа с 4:2 в последната си контрола от зимната подготовка. Попаденията за домакините вкараха Алекс Фенандес, Наско Илиев и на два пъти Исмаил Иса. За гостите две попадения осъществя Денислав Ангелов.

Спарингът се организира на стадион „ Тича “, а преди него варненци показаха тима за пролетния дял от шампионата.

Треньорът на „ моряците “ Илиан Илиев ще разчита на 26 футболисти, от които пет нови попълнения. Това са Александър Василев, Мишаел Сантос Силва Алвес, Матеус Машадо Ферейра, Арлинд Дакай, Атанас Илиев. В тима са гениите от школата на Черно море Марин Петков и Берк Бейхан.

В 4-ата минута след центриране отляво на Александър Василев, топката падна на волето на Атанас Илиев, който стреля, само че уцели страничната греда. В 13-ата минута след неточност на вратаря Християн Христов Живко Атанасов и Петър Босанчич поредно стреляха в мелето в дребния пеналт, само че топката срещна телата на бранители на Добруджа.

В 29-ата минута Черно море удари още една греда. След центриране в наказателното поле, защитник, в опита си да почисти топката, уцели страничния дирек на Християн Христов. Топката мина по голлинията, а Васил Панайотов за малко да я вкара в мрежата, само че бе блокиран от бранител.

В 43-ата минута Черно море поведе в резултата. Алекс Фернандес бе изведен самичък против вратаря Християн Христов и осъществя за 1:0.

В 48-ата минута Васил Панайотов опита удар от границата на наказателното поле, само че вратарят избави. В 51-вата минута Алекс Фернандес подхвана контраофанзива, пусна вляво към Велислав Василев, който нахлу в наказателното поле, излъга вратаря и стреля от дребен ъгъл, само че уцели гредата.

В 54-ата минута Денислав Ангелов изравни. След попадението юношата на Черно море със знак покажа уважението си към почитателите на „ моряците “.

В 56-ата минута Черно море поведе с 2:1. Атанас Илиев бе изведен самичък против вратаря на гостите и не сгреши.

Веднага по-късно Николай Златев размени Велислав Василев.

В 61-вата минута след добра офанзива отляво и последвало центриране в наказателното поле, Денислав Ангелов с летящ плонж с глава изравни – 2:2.

В 65-ата минута Даниел Димов, Исмаил Иса, Арлинд Дакай и Стефан Велев влизат на местата на Петар Босанчич, Наско Илиев, Васил Панайотов и Виктор Попов.

В 70-ата минута Росен Стефанов, Мартин Дичев, Матеус Машадо, Бер Бейхан и Мишаел Алвес се появиха в игра.

В 86-ата минута Мишаел Алвес центрира отляво и Исмаил Иса с глава направи резутата 3:2. Веднага по-късно Николай Златев проби отдясно и центрира в наказателното поле, където още веднъж Иса с глава вкара за 4:2.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР