Отборът на Челси ще се опита да убеди защитника Преснел

...
Отборът на Челси ще се опита да убеди защитника Преснел
Коментари Харесай

Челси взима още двама защитници след Кулибали

Отборът на Челси ще се опита да убеди бранителя Преснел Кимпембе да напусне Пари Сен Жермен това лято, твърди „ Evening Standard “.

Смята се, че дълбоката връзка на бранителя с клуба от детството му е съществена причина, заради която може да бъде уверен да напусне френската столица. Кимпембе се причисли към ПСЖ като 10-годишен и дебютира през 2014 година на 19-годишна възраст.

Съобщава се, че първенците от Лига 1 са подготвени да се разделят с централния бранител, само че ще изискат към 50 милиона от Челси за неговите услуги. Кимпембе се познава чудесно и с мениджъра на лондончани Томас Тухел от взаимния им престой на „ Парк де Пренс “.

В същото време италианският публицист Джанлука Ди Марцио оповестява, че „ сините “ не са се отказали от централния защитник на Севиля Жул Кунде. Двамата французи се обрисуват като съществени цели на Тухел за укрепване на отбраната след привличането на Калиду Кулибали от Наполи.

Както е известно, „ сините “ и сенегалският защитник са се договорили напълно и прехвърлянето би трябвало да бъде разгласен публично до часове.

Chelsea must convince £50m Kimpembe to leave PSG

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР