Отборът на Челси ще се опита да се възползва от

...
Отборът на Челси ще се опита да се възползва от
Коментари Харесай

Челси ще работи задкулисно, за да изпревари конкуренцията за Халанд

Отборът на Челси ще се опита да се възползва от финансовата неустановеност в другите клубове, с цел да изкуши звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. 20-годишният нападател усили съществено акциите си в последната година, откогато дойде в Бундеслигата предишния януари. Талантливият нападател се регистрира с впечатляващите 43 гола и 10 асистенции в едвам 43 участия във всички шампионати до този миг.

Редица европейски грандове, измежду които Реал Мадрид, Ливърпул, Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, са заинтригувани мощно от опцията да го имат в състава си.

Според „ Eurosport “ обаче, Челси е подготвен да направи първата стъпка към реализирането на сходен трансфер. Твърди се, че в опит да получи преднина в конкуренцията за нападателя на Дортмунд, „ сините “ към този момент са почнали работа по евентуалното му привличане зад кулисите.

Твърди се, че управлението на лондончани се надява да убеди 20-годишния футболист, че Челси е план, към който си коства да се причисли и се счита, че въздействието на новия треньор Томас Тухел може да бъде от основно значение за евентуалната договорка.

Халанд има уговорка за откупуване на стойност от 75 милиона евро, която обаче ще стане дейна от лятото на 2022 година. По този метод, в случай че някой желае да притегли норвежеца още в този момент, ще би трябвало да извади доста по-сериозна сума. Има информации, че от Дортмунд ще изискват към 150 милиона евро за правата на своя футболист.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР