Отборът на Челси се интересува от двама нападатели от Бундеслигата,

...
Отборът на Челси се интересува от двама нападатели от Бундеслигата,
Коментари Харесай

Челси се насочва към нападатели от Бундеслигата

Отборът на Челси се интересува от двама нападатели от Бундеслигата, написа “Мирър”. Това са Роберт Левандовски от Байерн (Мюнхен) и Александър Исак от Борусия (Дортмунд). Както е известно, лондончани са осъдени от ФИФА да не купуват играчи в идващите два трансферни прозореца. От клуба сега апелират решението пред Спортния трибунал в Лозана, като въпросът ще се реши по-късно този месец.

Гонсало Игуаин, който дойде чартърен от Ювентус, не е безапелационен в изявите си, Оливие Жиру по-често е употребен като запаса, а Алваро Мората и Миши Батшуай не попадат в сметките, откакто бяха пратени да доиграят сезона надлежно в Атлетико Мадрид и Кристъл Палас. В Челси са оптимисти, че наказването им ще отпадне и по тази причина към този момент са почнали диалози с представителите на Левандовски. 19-годишният Исак сега е преотстъпен на холандския първокласен Вилем II, където има 11 гола в 11 мача, като през вчерашния ден е бил следен от емисари на Челси по време на мача против Аякс.
EXCLUSIVE: Chelsea eyeing double transfer swoop for Bundesliga hotshotshttps://t.co/j8EWw0UJhJ pic.twitter.com/a7FteaRqZe
— Mirror Football (@MirrorFootball) April 6, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР