Отборът на Челси се е договорил за личните условия с

...
Отборът на Челси се е договорил за личните условия с
Коментари Харесай

Челси се договорил с Фофана, Лестър обаче не го пуска

Отборът на Челси се е договорил за персоналните условия с френския бранител Уесли Фофана, само че прехвърлянето може да бъде блокиран от отбора на Лестър Сити. „ Daily Mail “ оповестява, че 21-годишният защитник ще получава към 200 000 паунда на седмица на „ Стамфорд Бридж “, в случай че двата клуба съумеят да се спогодят за прехвърлянето.

Изданието твърди, че до този миг „ лисиците “ са отхвърлили две предложения от Челси за Фофана на стойност от 60 и 65 милиона паунда, само че Лестър прави оценка своя състезател на към 80 милиона паунда. Именно поради поставената сума от „ Кинг Пауър Стейдиъм “ се надяват, че лондончани ще се откажат от привличането на французина.

Фофана се причисли към Лестър от Сент Етиен през октомври 2020 година и записа 51 мача във всички шампионати за клуба, като им оказа помощ да доближат до полуфиналите на Лига на конференциите предишния сезон. Той подписа и удължение на контракта си през март, който го обвърза с Лестър до 2027 година, поставяйки първенците от 2016 година в мощна позиция при договарянията.

Челси търси да укрепи отбраната си, откакто загуби Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен през лятото. Централните бранители се причислиха надлежно към Реал Мадрид и Барселона със свободни прехвърляния, до момента в който Калиду Кулибали беше притеглен като тенех заместител от Наполи за 34 милиона паунда.

Personal terms agreement between Wesley Fofana and Chelsea ✅

-
— Pys (@CFCPys)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР