Отборът на БУБА Баскетбол за момчета до 16 години започна

...
Отборът на БУБА Баскетбол за момчета до 16 години започна
Коментари Харесай

БУБА Баскетбол стартира с победа на Европейската младежка лига в Чехия, БК Тунджа с нова загуба

Отборът на БУБА Баскетбол за момчета до 16 години стартира с победа присъединяване си на Европейската младежка баскетболна лига в Пардубице, Чехия, откакто в първата си среща надигра локалния Вивидбукс с 95:83.

Момчетата на Янко Янчев и Борис Бракалов изиграха доста мощен дуел против домакините и изцяло справедливо стигнаха до крайната победа.

Над всички за триумфа бяха Ивайло Скрински и Ивайло Груев, които приключиха надлежно с по 32 и 31 точки за успеха на своя отбор. Мартин Александров също беше на висота за БУБА Баскетбол, завършвайки с дабъл-дабъл - 21 точки и 12 битки.

В същото време другият ни представител в конкуренцията Тунджа Ямбол позволи второ следващо проваляне, откакто отстъпи с 82:91 на словашкия Интер Братислава.

Отборът на Стойо Чолаков водеше в резултата в огромни интервали от срещата, само че в последната част позволи сериозен спад в играта си и в последна сметка разреши на представителя на Словакия да стигне до поврат.

За отбора на Тунджа Стефан Касабов изигра страховит мач и приключи с дабъл-дабъл - 25 точки и 11 битки. Марк Шопов добави 18, а Никола Нанков завърши с 14.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР