Отборът на Бостън Селтикс за втора поредна година ще играе

...
Отборът на Бостън Селтикс за втора поредна година ще играе
Коментари Харесай

Бостън елиминира Филаделфия и отново е на финал на Изток


Отборът на Бостън Селтикс за втора поредна година ще играе на финалите в Източната конференция на НБА. Това стана факт, откакто отборът на Брад Стивънс надви трагично вкъщи със 114:112 над Филаделфия 76-ърс, затваряйки серията с 4-1 победи.

Зрителите в „ Търговско дружество Гардън “ станаха очевидци на извънредно оспорван дуел, който бе решен безусловно в заключителните секунди. През целия мач нито един от двата тима не съумя да се откъсне по-сериозно в резултата, като най-голямата преднина бе 12 точки в интерес на домакините.

За Селтикс новобранецът Джейсън Тейтъм вкара 25 точки, измежду които бе и кошът дал преднина на домакините 23 секунди преди края за 111:109. Много мощен мач изигра и Джейлън Браун, който завърши с 24 пункта, а 17 добави гардът Тери Розиър.

За Филаделфия с по 27 точки приключиха Джоел Ембийд и Дарио Шарич, а с 18 се регистрира Бен Симънс, само че и това не оказа помощ на отбора да избегне елиминацията.

Така във финала на Изток за втора поредна година ще се изправят тимовете на Бостън Селтикс и Кливланд Кавалиърс, като първите два мача от серията ще са в „ Търговско дружество Гардън “. През миналия сезон Кливланд надви в разногласието с 4-2 победи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР