Отборът на Борусия постигна зрелищен обрат срещу Интер в Дортмунд

...
Отборът на Борусия постигна зрелищен обрат срещу Интер в Дортмунд
Коментари Харесай

Борусия разплака Интер

Отборът на Борусия реализира зрелищен поврат против Интер в Дортмунд от 0:2 до 3:2 в дуел от четвъртия кръг на група F и се приближи до класиране на 1/8-финалите в Шампионската лига. Германският отбор има 7 точки два кръга преди края, до момента в който Интер е с 4. В другия мач от групата по-рано денем Барселона записа 0:0 вкъщи против Славия Прага, само че резервира първото място с актив от осем точки.

Двубоят на " Сигнал Идуна Парк " стартира повече от добре за гостите от Милано, които поведоха още в четвъртата минута, откакто във вратата на Борусия се разписа дежурният голмайстор за “нерадзурите” Лаутаро Мартинес. Играта се отвори и двата отбора не стопираха да се нападат, само че шансът в края на полувремето още веднъж кацна на рамото на " нерадзурите ". В 40-ата минута Интер удвои преднината си посредством Матиас Весино. Атаката потегли от Марсело Брозович, който откри в личната половина Лаутаро Мартинес. Аржентинецът с далечно подаване откри Антонио Кандрева на фланга, а той пусна топката в наказателното поле към Весино, който с компактен удар в долния ляв ъгъл на вратата удвои.

След почивката немският отбор нанесе своя удар, възползвайки се от умората и зачестилите неточности в защитата на Интер. Борусия понижи в 51-ата минута с малко късметлийски гол на Ашраф Хакими.
Юлиан Брандт овладя топката отляво и навлезе към центъра, където подаде на Хумелс, който продължи още надясно към Торган Азар. Белгиецът пусна в наказателното за Гьотце, който върна топката към точката за дузпа, където Хакими не съумя да нанесе добър удар, само че тя въпреки всичко влезе в мрежата зад Ханданович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР