Отборът на Берое Стара Загора се завърна на победния път

...
Отборът на Берое Стара Загора се завърна на победния път
Коментари Харесай

Берое съкруши Славия за едно полувреме и се върна към победите в Първа лига

Отборът на Берое Стара Загора се завърна на победния път в родната Първа лига и в среща от 6-ия кръг надигра с класическото 3:0 вкъщи състава на Славия.

И трите попадения в срещата паднаха през първото полувреме, а началото сложи Лучано Скуадроне в 17-ата минута, когато той засече с глава центриране от ъглов удар на Жорди Говеа.

В 39-ата минута домакините удвоиха преднината си, откакто Едвин Ласо бе изведен зад защитата на " белите ", напредна, след което сви топката към непокрития Майк Севайкос, който с удар от придвижване беше прецизен за 2:0.

Малко по-малко от 180 секунди след този миг Севайос още веднъж беше пропуснат от защитата на гостите, което му разреши необезпокоявано с глава да направи задатъка на своя отбор типичен.

През второто полувреме футболистите на Славия се пробваха да стигнат най-малко до почетно попадение, само че напъните им по този начин и не доведоха до упования резултат и по този начин момчетата на Хосе Мария Бакеро инкасираха второ тежко проваляне след загубата с 1:5 преди седмица от Черно море.

В класирането пък тази победа изравни Берое на второто място точно с екипа на " моряците ", като двата състава имат по 13 точки. В същото време " белите " пък са 12-и с 4 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР