Отборът на Байерн Мюнхен постигна разгромна победа с 6:1 при

...
Отборът на Байерн Мюнхен постигна разгромна победа с 6:1 при
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен разби Вердер Бремен и Илия Груев с шест гола на Алианц Арена“

Отборът на Байерн Мюнхен реализира разгромна победа с 6:1 при семейството си на Вердер Бремен в дуел от 14-ия кръг на немската Бундеслига.

Баварците откриха резултата на „ Алианц Арена “ в шестата минута, когато Джамал Мусиала завоюва топката в средата на терена, напредна в половината на „ бременските музиканти “ и нахлу в наказателното поле, където пусна паралелно подаване към Садио Мане. Сенегалецът стреля фалцово към вратата на Иржи Павленка, само че защитник на гостите мазета с глава, а топката се върна в краката на Мусиала, който с елегенатен финт си освободи пространство за пукотевица и с удар по земя се разписа в далечния десен ъгъл на вратата.

Гостите от Бремен бързо се съвзеха от инкасираното попадение и съумяха да изравнят в десетата минута. След осъществяване на тъч отдясно в половината на Байерн, Илия Груев комбинира с Мичел Вайзер, който напредна до дъгата на наказателното поле и пусна подаване по земя към Антъни Юунг, а той от своя страна стреля от придвижване, пращайки кълбото в далечния низък ляв ъгъл на стража Мануел Нойер.

Шампионите получиха правото да изпълнят дузпа по-късно повече от четвърт час игра за нарушаване на Амос Пипер против Серж Гнабри в наказателното поле на Ведер, само че изстрелът от „ бялата “ точка на Ерик Максим Чупо-Мотин бе избавен от вратаря Павленка.

Шест минути след пропуща на Чупо-Мотинг, Байерн излезе още веднъж напред в резултата посредством Гнабри, който след рикошет получи топката отляво в наказателното поле на Вердер Бремен и с фалцов изстрел прати неспасяемо топката в долния ляв ъгъл на вратата.

Съставът на Юлиан Нагелсман означи трето попадение в 26-ата минута, когато Йосуа Кимих изведе Леон Горецка в пеналтерията на гостите. Германският национал преодоля стража Павленка и от сложна позиция се разписа в опразнената врата.

В рамките на едвам 28 минути, баварците осъществиха и четвърти гол във вратата на Павлинка. Чупо-Мотинг с дълго подаване по земя зад центъра изведе Лерой Сане зад защитата на „ бременските “ музиканти, той нахлу в наказателното поле и пусна пай паралелен пас към Гнабри, който благодарение на шпагат прати топката в мрежата.

Крайното 6:1 в интерес на Байерн Мюнхен оформиха Серж Гнабри и Матис Тел с голове в 83-ата и 84-ата минута.

В класирането Байерн Мюнхен е водач с актив от 31 точки, на четири пункта пред втория Фрайбург. Вердер Бремен заема седмото място с 21 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР