Отборът на Барселона се интересува от дуото на Манчестър Юнайтед

...
Отборът на Барселона се интересува от дуото на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Барселона поиска двама играчи на Манчестър Юнайтед в замяна на Де Йонг

Отборът на Барселона се интересува от дуото на Манчестър Юнайтед Антъни Еланга и Скот МакТоминей. „ Каталунците “ са изправени пред сериозна борба да задържат своя футболист Френки де Йонг, който е една от главните трансферни цели на Ерик загар Хаг и в този момент се счита, че е допустимо да се стигне до бартерна договорка сред двата клуба.

Манчестър Юнайтед желае да вземе Де Йонг, с цел да укрепи халфовата си линия в миг, когато Неманя Матич ще напусне през лятото, а същото съвсем несъмнено важи и за Пол Погба, който е с изтичащ контракт.

Журналистът Жерард Ромеро съобщи в „ Twitch “, че Барселона в действителност се интересува от МакТоминей и Еланга и, че договарянията за двамата може да стартират още в „ идните дни “.

В същото време обаче Юнайтед няма да желае да пусне шотландския национал по този начин елементарно. Въпреки това, в случай че по този метод обаче могат да си обезпечат Де Йонг, е допустимо „ алените дяволи “ да седнат съществено на масата за договаряния.

Еланга пък е един от дребното играчи, които се показват в добра светлина за Ман Юнайтед след назначението на Ралф Рангник, който размени Оле Гунар Солскяер по-рано през сезона. Шведският национал подписа нов контракт с клуба през декември, като преди този момент беше подценяван от Солскяер.

Но макар че е мъчно да си представим, че Юнайтед може да пусне крилото, желанието им да привлекат Де Йонг на „ Олд Трафорд “ може да промени нещата.

Barcelona ‘interested in two Man Utd players’ as Frenkie de Jong talks could begin in days
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР