Отборът на Барселона обмисля да отправи оферта за полузащитника на

...
Отборът на Барселона обмисля да отправи оферта за полузащитника на
Коментари Харесай

Барселона се подсилва с ветеран от Ман Юнайтед

Отборът на Барселона обмисля да насочи оферта за полузащитника на Манчестър Юнайтед Неманя Матич през януари, твърди „ Sun “. На „ Камп Ноу “ имат потребност от укрепване на конкуренцията в средата на терена и са насочили взор към сръбския деец, който ще излезе относително евтина алтернатива.

33-годишният Матич има контракт с Юнайтед до юни 2023 година и надали ще получи предложение за неговото удължение. „ Червените дяволи “ надали ще вършат пречки за негов трансфер, защото така и така имат потребност да освободят място за други цели, които са набелязали за този пост.

Матич дойде на „ Олд Трафорд “ от Челси през 2017 година против 40 милиона паунда. Заплатата му е от 140 хиляди паунда на седмица. В момента обаче цената на сърбина е от порядъка на 8-10 милиона евро, което е по силите на „ каталунците “.

На „ Камп Ноу “ считат, че Матич може да е доста потребен със своя сериозен опит. В клуба имат вяра, че той ще помогне за стабилизиране на представянето на тима, който се показва съществено под упованията от началото на акцията.

Man Utd midfielder Nemanja Matic wanted by Barcelona in shock transfer as crisis club eye cut-price deals
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd)
В същото време продължава неразбираемата обстановка с различен халф на Юнайтед – Пол Погба. Както е известно, французинът има контракт единствено до края на сезона, като договарянията за подновяването му са в застой.

Едно от имената, които се спрягат за заместител на Погба е неговият съотборник в националния тим Аурелиен Чуамени от Монако.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР