Отборът на Барселона излиза за задължителна победа над Реал Сосиедад

...
Отборът на Барселона излиза за задължителна победа над Реал Сосиедад
Коментари Харесай

Барса излиза за задължителен успех срещу Сосиедад

Отборът на Барселона излиза за наложителна победа над Реал Сосиедад в мач от 2-ия кръг на Ла Лига. Срещата може да наблюдавате в директно предаване довечера от 23:00 часа в ефира на MAX Sport 4 HD.

„ Каталунците” започнаха разочароващо акцията, печелейки единствено точка при семейството си на Райо Валекано вкъщи в първия кръг на шампионата.

В същото време Сосиедад стартира обещаващо, записвайки победа, въпреки и минимална, над Кадис. Футболистите на старши треньора Иманол Алгоасил се постановиха с 1:0 и стартираха новия сезон сполучливо. Днес обаче ще имат надалеч по-труден тест.

Освен че срещат един от кандидатите за купата, домакините ще бъдат и без една от звездите си в лицето на Микел Оярсабал. Както е известно, нападателят е отвън терена поради тежка травма и се чака да се завърне на терена едвам през октомври.

Освен Оярсабал, в лагера на Сосиедад имат още куп контузени в лицето на Диего Рико, Алекс Сола, Карлос Ернандес и Мартин Маркуеланс.

От своя страна наставникът на Барселона – Шави Ернадес, няма да разчита на Серхио Бускетс, който бе изпъден в първия кръг след два жълти картона. Твърде евентуално е в центъра на терена да започват Френки де Йонг и Кесие, които ще се си партнират с Педри.

Нападението на гостите съвсем несъмнено ще бъде водено от новите попълнения Рафиня и Роберт Левандовски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР