Отборът на Айнтрахт Франкфурт стана първият полуфиналист в турнира за

...
Отборът на Айнтрахт Франкфурт стана първият полуфиналист в турнира за
Коментари Харесай

Два бързи гола на Коло-Муани изпратиха Айнтрахт на полуфиналите за Купата на Германия

Отборът на Айнтрахт Франкфурт стана първият полуфиналист в шампионата за Купата на Германия, откакто надигра с 2:0 вкъщи състава на Унион Берлин.

И двете попадения за " орлите " паднаха в първия четвърт час на дуела, като още в 11-а минута Марио Гьотце получи дълго подаване в наказателното поле и отклони елегантно топката с пета към Рандал Коло-Муани, който с второто си допиране я прати във вратата на гостите за 1:0.

По-малко от 120 секунди бяха минали от този миг, когато още веднъж Гьотце комбинира с френския национал, който видя, че стражът на Унион е напуснал голлинията си и с обмислен прехвърлящ удар удвои задатъка на своя отбор.

Домакините от Айнтрахт можеха да поведат и с 3:0 в 20-а минута, само че попадение на Рафаел Боре бе анулирано поради засада на колумбиеца, която бе маркирана след интервенция на ВАР.

Въпреки анулирания гол домакините от Айнтрахт изцяло заслужиха мястото си в полуфиналите на шампионата за Купата на Германия, като по този метод футболистите на Оливер Гласнер прекъснаха серията си от седем следващи дуела без триумф във всички съревнования.

По този метод " орлите ", които през предишния сезон победиха в Лига Европа, не престават да мечтаят да повторят подвига си от 2018-а година, когато те подвигнаха трофея точно в шампионата за Купата на Германия след триумф с 3:1 във финала против Байерн Мюнхен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР