Отборът на Аталанта буквално се изгаври с Лече в пореден

...
Отборът на Аталанта буквално се изгаври с Лече в пореден
Коментари Харесай

Аталанта просто няма спирка - нова победа със 7 гола

Отборът на Аталанта безусловно се изгаври с Лече в следващ дуел от 26-тия кръг на Серия А, постигайки победа като посетител със 7:2. Двубоят вървеше при тъждество 2:2 на полувремето, само че през втората част момчета на Джан Пиеро Гасперини доближиха до 5 безответни гола.

С автогол на Джулио Донати и попадение на Дуван Запата "бергамаските " стигнаха до задатък от 2:0. До края на частта обаче Донати изкупи виновността си, отбелязвайки за 2:1, преди Рикардо Сапонара да върне равенството за 2:2.

През втората част обаче гостите бяха просто безапелационни. В първите двадесет минути Дуван Запата означи нови два гола, с цел да оформи хеттрика си, преди Йосип Иличич да наорави резултата 5:2.

В последните няколко минути на срещата беше ред да блеснат и Люис Муриел и Руслан Малиновски. В 87-та минута Муриел беше изведен самичък против стража на Лече, само че при първичния си изстрел уцели гредата. При втория си опит обаче той не сбърка за 6:2.

В последната минута на срещата Малиновски беше открит от Марио Пашалич от над 25 метра разстреля втатаря Габриел за крайното 7:2.

Така Аталанта още веднъж си възвърнаха задатъка от 6 точки пред Рома в борбата за топ 4 в Серия, събирайки 48 точки. Лече, от своя страна, остана 16-ти, с едвам 25 точки след 26 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР