Отборът на Арсенал иска да привлече защитника на Аякс Лисандро

...
Отборът на Арсенал иска да привлече защитника на Аякс Лисандро
Коментари Харесай

Арсенал се интересува от аржентински национал от Аякс

Отборът на Арсенал желае да притегли бранителя на Аякс Лисандро Мартинес, който е оценен на 30 милиона паунда. „ The Athletic “ оповестява, че към този момент са се провели първични диалози сред двете страни, а „ артилеристите “ са подготвени да предложат към 25 милиона паунда за аржентинския национал, само че Аякс е отхвърлил офертата и желае повече, защото знае, че и други клубове са подготвени да наддават.

24-годишният футболист може да играе като централен бранител, ляв бек и централен халф. Арсенал има вяра, че Мартинес може да предложи сериозна конкуренция на лявостоящия централен бранител Габриел Магаляеш, като в същото време ще обезпечи конкуренция и на Киърън Тиърни на левия бек.

Ако Мартинес дойде на „ Емиратс “, евентуално Нуно Тавареш ще бъде даден чартърен, макар че информациите сочат, че лондончани са подготвени продадат португалеца на вярната цена.

Мартинес е сегашен аржентински национал и оказа помощ на страната си да завоюва „ Финалисима “ против Италия на „ Уембли “ по-рано този месец.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР