Отбелязалият голям прогрес през миналата година Винисиус Жуниор беше посочен

...
Отбелязалият голям прогрес през миналата година Винисиус Жуниор беше посочен
Коментари Харесай

Салах също с интересен избор за №1 в света

Отбелязалият огромен напредък през предходната година Винисиус Жуниор беше посочен от единствено един човек като №1 в анкетата на ФИФА за премиите FIFA The Best. Това е Мохамед Салах от Ливърпул, който имаше право да гласоподава от ролята си на капитан на националния отбор на Египет.

В неговата листа нападателят на Реал Мадрид е пред Кевин де Бройне и Ашраф Хакими. Прави усещане, че Салах не е бил в един клуб с нито един от въпросните трима играчи, до момента в който други футболисти всеобщо са давали гласове сегашни или някогашни свои съотборници.

В тройката на футболиста на мърсисайдци не попада никой от крайния топ 3. 

В последна сметка Вини Жуниор събра 10 точки, до момента в който Салах остана единствено с 2. Победител с 52 точки стана Лионел Меси, следва от Килиан Мбапе (44 т.) и Карим Бензема (34 т.).

При избора във всички категории при мъжете за FIFA The Best се взимаше поради представянето на номинираните в интервала сред 8 август 2021 година и 18 декември 2022-ра. Право да гласоподават получиха селекционерите на всички национални тимове, капитаните на националните отбори, по един публицист от страна, както и почитатели, които можеха да сторят това свободно на уеб страницата на ФИФА.
 Селекционерът на Испания с фрапантен избор за премиите на ФИФА, без Меси измежду избраниците му Селекционерът на Испания с фрапантен избор за премиите на ФИФА, без Меси измежду избраниците му
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР