От всичко в този мач, най-хубавото е, че победихме. Така

...
От всичко в този мач, най-хубавото е, че победихме. Така
Коментари Харесай

Старши треньорът на Спартак Валентин Илиев: Потенциалът ни е много по-голям

" От всичко в този мач, най-хубавото е, че победихме ". Така стартира коментара си старши-треньорът на Спартак Варна Валентин Илиев след триумфа на Бдин в петия кръг на Втора лига c 1:0. Варненци, които са посочени за любимец номер 1 за връщане при най-хубавите, обаче мъчно вкарват голове, въпреки с 10 точки да излезе на 2-о място в класирането, предава Българска телеграфна агенция.

" Знам, че капацитета на момчетата е доста по-голям и мощно се надявам да не са обременени от напрежението, че имаме цел и непременно би трябвало побеждаваме - изясни той. - Няма нищо непременно в този живот. В този мач имаше извънредно доста механически брак и то от футболисти, които имат доста по-големи механически качества. Отдавам всичко това, че се играе напрегнат. "

" Силно се надявам идващия мач да бъде триумф като посетител - продължи Илиев. - Но ние сме тим на два месеца. Няма по какъв начин да се случват нещата по метода, който желаеме всички в този момент и незабавно. Има да се построяват взаимовръзки, а също по този начин висока цел, която обременява някои играчи. Работим в тази тенденция. Казал съм на момчетата от първия ден, че им имам вяра безусловно.

Заставам зад думите си и през днешния ден. Убеден съм, че тези момчета имат доста огромен капацитет и е въпрос на време да го покажат. Няма да е елементарно, времето ни е малко. Трябва да проявим самообладание и да окажем поддръжка. Надявам се в близко бъдеще да демонстрираме футбола, който ни доставя наслаждение и ще радваме всички и най-много почитателите, тъй като футбола го играем най-много поради тях. И желаеме освен вкъщи да пренесем този нрав и дух и предпочитание за победа, само че и при гостуванията. След като желаеме да се целим в призовите места, би трябвало с една и съща конфигурация, експанзия и отговорност да играем в гостуванията си.

Не би трябвало да разделяме мачове, само че несъмнено тук имаме доста огромен фактор в лицето на почитателите, с такава поддръжка на личния стадион, само че тя не е дребна и при гостуванията. И това би трябвало да им дава на играчите още по-голям кураж, още по-голямо предпочитание. Няма по-хубаво от това почитателите да идват с теб и да те поддържат на всички места. И ние сме длъжни да им отговаряме в случай че не с друго, най-малко с мотивация. Да даваме всичко от себе си на терена е минимумът, който можем да вършим за тях. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР