От вчера нямаме правителство, а секретарки на американската посланичка. Това

...
От вчера нямаме правителство, а секретарки на американската посланичка. Това
Коментари Харесай

Костадинов: От вчера нямаме правителство, а секретарки на американската посланичка

От през вчерашния ден нямаме държавно управление, а секретарки на американската посланичка. Това сподели в ефира на „ Твоят ден” водачът на Политическа партия „ Възраждане” Костадин Костадинов по отношение на решението за оказване на военнотехническа помощ за Украйна.
„ 84% от българските гласоподаватели не желаят да се дава военна помощ за Украйна. Какъв по-голям мотив от това да слушаме личния си народ. Ако ще се върви против народа, държавното управление да подаде оставка. Ние и в този момент изпращаме оръжия. Дали ще дадем оръжия или ще ремонтираме такива- каква е разликата? Не сме изпратили и една стотинка за българите в Украйна, а продължаваме да финансираме войната на един фашистки режим. От през вчерашния ден нямаме държавно управление, имаме хора, които получават указания от американското посолство и са секретарки на американската посланичка”, добави той.
Костадинов е безапелационен, че единствената роля, която България трябваше да заеме в този спор, е на медиатор.
„ Не би трябвало да разгаряме войната, заемайки страни. Можеше Петков вместо да сервилничи пред Зеленски да му се обади, както и на съветските сътрудници и да предложи среща. Историческият зложелател на Русия и Украйна-Турция, е посредник”, сподели още той.
По думите му украинският режим в продължение на години тероририза българите в Украйна.
„ Когато бях там и бях предаден от тези нацистки предатели, чух от наши сънародници: „ Чакаме съветските войски да дойдат да ни освободят”, посочи той.
На въпрос по какъв начин ще разяснява зверствата в Буча и други украински градове, Костадинов разяснява по този начин:
„ Какво видяхме в Буча? Трупове, които стартират да се движат и да се изправят”, добави водачът на „ Възраждане”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР