От Възраждане поискаха оставката на здравния министър като морален акт

...
От Възраждане поискаха оставката на здравния министър като морален акт
Коментари Харесай

От Възраждане поиската оставката на здравния министър след трагичния случай във Враца

От Възраждане желаеха оставката на здравния министър като честен акт за нещастието във Враца.

Лидерът на партията Костадин Костадинов дефинира случая като трогателен и съобщи, че самият той е бил в сходна обстановка на 27 декември.

" Заради протокола на здравните министри хората стоят на входа на лечебните заведения и дават отговор на ред въпроси. Те се задават на хора, които са зле. Излиза човек и споделя - " Ако не задам въпросите, ще ме уволнят. " След това изявление на индивида, би трябвало да му създадат и тест. Тази жена най-малко са я приели вътре. Това е нарушаване на разпоредбите. Не бива да се учудваме, че страната ни е преди всичко по смъртност в света поради изродската здравна система. Защото да видиш по какъв начин една жена умира пред очите на детето си е изродско. Ние тук носим виновност за това, което се е случило години наред - статуквото и ние, че не сме изринали статуквото. Този протокол можеше да бъде анулиран. Един човек, един автограф. Не е изработен. " - сподели Костадинов

Според него оставката на здравния министър е честен акт. Той съпостави случая с умрялата жена със ориста на жертвите на комунистическия режим.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР