От утре, в дните вторник, сряда и четвъртък, столичани и

...
От утре, в дните вторник, сряда и четвъртък, столичани и
Коментари Харесай

Ликувай, народе! Двуетажен автобус ще вози в Долни Пасарел

От на следващия ден, в дните вторник, сряда и четвъртък, столичани и гостите на града могат да си създадат вълнуваща разходка на цената на един билет за градския превоз с атрактивен двуетажен рейс по маршрута на линия 3 от ж.к. Гео Милев до село Долни Пасарел.

Освен, че маршрута на линията минава през извънредно картинно трасе, по него са ситуирани редица туристически обекти, измежду които езерото " Панчарево " със своята баня, лятна къпалня и гребна база, Кокалянското ханче, Дяволският мост, от които пък може да се стигне до Кокалянския манастир, паметникът на трудовака, от където води началото си екопътеката до крепостта " Урвич " и манастира " Свети Никола - Летни ", Язовир Пасарел с известният въжен мост.

От самото село пък стартират редица туристически направления, а в непосредствена непосредственост е местността " Гарванец " с причудливите скални формирания, предпазена околност и известно място за фотоси.

Двуетажният рейс ще потегля от Гео Милев в 7:10, 9:50, 11:50 и 13:50, а от Долни Пасарел надлежно в 8:10, 10:50, 12:50 и 14:50.

Пътуването от начална до последна спирка трае към час, а в рейса ще бъде обезпечена спомагателна туристическа информация, оповестяват специалистите от " ИБИС техници - София ", които дружно със Столичен автотранспорт провеждат атрактивния маршрут.

На борда ще пътува и представител на екипа специалисти, от който пасажерите могат да получат спомагателна информация по отношение на маршрута и идващите интензивности с двуетажното транспортно средство.

В почивни дни двуетажният рейс се движи по излетната линия Х50 от Орлов мост до парк-музей Врана с работно време от 9:30 до 17:05.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР