От утре, 1 юли, се отваря за движение изцяло обновеният

...
От утре, 1 юли, се отваря за движение изцяло обновеният
Коментари Харесай

Отваря се за движение изцяло обновената ул. “Николай Коперник“ от ул. „Гео Милев“ до ул. „Калиманци“

От на следващия ден, 1 юли, се отваря за придвижване напълно обновеният сектор от ул. “Николай Коперник “ от ул. „ Гео Милев “ до ул. „ Калиманци “ в регион „ Слатина “. Обектът е част от програмата на кмета на София Йорданка Фандъкова, по която построяваме и ремонтираме съществени улици в кварталите.

Това е третият стадий от ремонта на улицата в регион „ Слатина “. В предходните два стадия са ремонтирани секторите от ул. „ Николай Коперник “ от бул. „ Цариградско шосе “ до ул. „ Шипченски проход “ и от ул. „ Шипченски проход “ до ул. „ Гео Милев “.

Изградени са нови канализационни клонове по ул. “Атанас Узунов “, улично ЛЕД осветяване, тротоари, обезпечени за прилагане от хора в неравностойно състояние, актуализирани са напълно пътните платна с асфалтова настилка. Направена е нова маркировка.

Продължават довършителните работи по тротоарите в обсега на спирките на градския превоз за създаване на фундаменти за спирковите навеси. От страната на зала „ Фестивална “ е изпълнена пешеходна алея. Предвижда се през есента да бъдат засадени и нови дървета.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР