От УМБАЛ Свети Георги заявиха, че състоянието на родилката и

...
От УМБАЛ Свети Георги заявиха, че състоянието на родилката и
Коментари Харесай

От УМБАЛ Свети Георги казаха за състоянието на ескортираната от полицията родилка

От УМБАЛ " Свети Георги " обявиха, че положението на родилката и нейното бебе е положително. Благодарение на незабавните грижи на лекарския екип макар усложненията  всичко е минало наред.

Както  Plovdiv24.bg по-рано съобщи младши инспекторите Радин Андреев и Венцислав Добрев от Трето районно ръководство на полицията попадат в образувалата се колона от моторни транспортни средства в сектора сред жп прелез и бул. " Васил Априлов ". 

Докато изчакват в тапата, към униформените се доближава доста угрижен лидер на микробус и изяснява, че незабавно би трябвало да откара бременната си жена  в УМБАЛ " Свети Георги ", тъй като има мощни болки. 

Без да се двоумят служителите на реда подават информацията в дежурната оперативна част на районното ръководство и потеглят с включени светлинна и звукова сигнализация пред буса, обезпечават му кулоар по пътя в пиковия трафик по това време на деня и след към 15 минути дружно стигат гладко до болничното заведение. Там дамата е призната от към този момент предизвестените за неотложния случай медици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР